Procedura de rezervare Tramp Travel !

Conditii generale de efectuare a rezervarilor / achizitionare de servicii turistice pe site-ul www.tramptravel.ro

Orice rezervare efectuata prin intermediul site-ului se considera intentia Dvs. de cumparare a serviciilor turistice oferite de Tramp Travel. Ca urmare a efectuarii rezervarii pe site, veti primi un e-mail de confirmare de la Tramp Travel si va intra in vigoare contractul cu clientul.

Pachetele turistice comercializate pe site sunt supuse unor termeni si conditii speciale impuse de Furnizori. Termenii si conditiile Furnizorilor (hoteluri, linii aeriene etc) se vor aplica aditional fata de termenii si conditiile genereale mentionate pe acest site sau in contractul cadru cu turistul si vor fi specificate pentru fiecare oferta in parte. Va rugam contactati agentia Tramp Travel pentru informatii detaliate despre termenii speciali ai ofertelor.

Cum rezerv pe site-ul www.tramptravel.ro ?

Selectati pachetul turistic pe care doriti sa-l achizitionati si selectati casuta “Rezerva”.

Introduceti datele Dvs. personale (va rugam sa verificati acuratetea datelor personale, in special a adresei de e-mail si a numarului de telefon).

Selectati modalitatea de plata si introduceti datele despre credit/ debit card (in cazul selectarii modalitatii de plata cu card).

Dupa finalizarea introducerii datelor solicitate, veti primi pe e-mail confirmarea rezervarii si ulterior bonul de comanda, contractul de comercializare a pachetelor turistice si factura pentru serviciile solicitate.

In cazul in care nu primiti pe e-mail confirmarea rezervarii si factura, va rugam sa contactati telefonic / pe e-mail departamentul de vanzari Tramp Travel (tel 0269 206 630 ; e-mail : office@tramptravel.ro)

Anulari / Modificari rezervari

In cazul in care doriti sa anulati/ sa modificati o rezervare efectuata, va rugam contactati cu prioritate reprezentantii agentiei, telefonic sau printr-o cerere scrisa (e-mail:office@tramptravel.ro, agentie@tramptravel.ro) , pentru a verifica penalizarile aferente. In functie de tipul de oferta, furnizorul de servicii, respectiv momentul anularii rezervarii, penalizarile pot ajunge pana la 100% din valoarea serviciilor achizitionate (va rugam verificati termenii ofertei si contractul cu turistul).