Politica de confidentialitate Tramp Travel !

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A SITE-ULUI WWW.TRAMPTRAVEL.RO

Datele personale puse la dispozitia site-ului www.tramptravel.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date TRAMP TRAVEL si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre agentia TRAMP TRAVEL si de catre partenerii sai.

TRAMP TRAVEL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Agentia TRAMP TRAVEL nu este responsabila de eventualele atacuri avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. TRAMP TRAVEL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile TRAMP TRAVEL.

TRAMP TRAVEL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.