Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 242 hoteluri

Vassilikos, Grecia

BELVEDERE LUXURY SUITES 4 VASSILIKOSDescriere HOTEL BELVEDERE LUXURY SUITESBelvedere Boutique Hotel este locul perfect pentru o vacanta situat printre chiparoei in frumoasa zona verde a statiunii Vassilikos fara indoiala una dintre cele mai frumoase . . .

Tsilivi, Grecia

Aceast proprietate este la 2 minute pe jos fa de plajDotari camere Camerele sunt dotate cu aer conditionat WiFi unele televizor frigiderfierbator electric cutie de valori baie privata cu dus balcon cu vedere la piscina Localizare Hotelul este s . . .

Kalamaki, Grecia

Hotelul Metaxas se afl n staiunea Kalamaki n continuarea Laganasului la 550 m de plajLocalizare Hotelul Metaxas se afl n staiunea Kalamaki n continuarea Laganasului la 550 m de plaj 8 km de Zante Town 3 km de aeroport i 200 m de taverne . . .

Argassi, Grecia

Situat in inima orasului Argassi la aproximativ 150 de metri de plaja cu nisipOPTIONALE Excursii optionale Excursii optionale Tarif Turul insulei 35 euro . . .

Kypseli, Grecia

Situat pe plaja statiunii Drosia Kipseli la 4 kilometri de Tsilivi si la 11 kilometri de aeroport si de orasul ZakinthosLocalizare Situat pe plaja statiunii Drosia Kipseli la 4 kilometri de Tsilivi si la 11 kilometri de aeroport si de orasul Zakint . . .

Laganas, Grecia
Laganas, Grecia

Hotelul Karras este situat ntro zon linitit a renumitei staiuni Laganas de pe insula Zakynthos la numai 300 m de plaj i la 700 m de centru Camerele Hotelului Karras ofer frigider TV cutie de valori balcon du aer condiionat i vedere la staiune sau la . . .

Laganas, Grecia

Localizare hotelul se afla la 300 m de plaja Laganas la 5 km de aeroport si la 7 km de orasul Zakynthos . . .

Argassi, Grecia

Situat la 200 de metri de centru statiunii la 350 de metri de plaja Argassi la 4 kilometri de capitala Zante si la 6 kilometri de aeroportLocalizare Situat la 200 de metri de centru statiunii la 350 de metri de plaja Argassi la 4 kilometri de capit . . .

Argassi, Grecia

Situat la 100 de metri de plaja in centrul statiunii ArgassiLocalizare Situat la 100 de metri de plaja in centrul statiunii Argassi . . .

Laganas, Grecia

Hotelul este situat pe plaja . . .

Argassi, Grecia
Laganas, Grecia

Hotelul Astir Palace este localizat pe plaja la 800m de centrul statiunii la 7km de orasul Zante si 4 km de aeroport La 30 m de hotel se afla un supermarket Dotari camere Toate camerele hotelului au in dotare aer conditionat gratuit in iulieaugust . . .

Tsilivi, Grecia
Laganas, Grecia

Localizare este situat la 1 Km de cetrul regiunii Laganas si la 17 km de plaja Facilitati hotel wifi piscina snak bar la piscina camera de jocuri Dotari camere aer conditionat TV frigider baie cu dus balcon sau terasa . . .

Tsilivi, Grecia

Localizare Hotelul este situat n inima popularei staiuni Tsilivi la doar cteva minute de mers pe jos de plaja Tsilivi si la 2 minute de mers pe jos fata de centru iar aeroportul Internaional Zakinthos este la aproximativ 8 km distan Facilitati cam . . .

Argassi, Grecia

Localizare hotelul este situat la 5 km de Zakynthos Town intro zona verde din Argassi langa plaja . . .

Argassi, Grecia

Hotelul accepta animale de companie mici Aer conditionat TV frigider masina de cafea balcon bucatarie baie proprie cu du Localizare Hotelul este situat pe un mic deal la doar 20 m de plaja de nisip din Argassi si la 3 km de centrul de Zakynthos . . .

Laganas, Grecia

Hotelul este situat pe soseaua principal din Laganas la doar 400m de faimoasa plaja de nisip din Golful LaganasHotelul se gaseste la o distanta de 4 km de orasul Zakynthos si aproximativ 3 km de aeroportul localDotari camere Aer condiionat contra c . . .