Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 146 hoteluri

Paralia Katerini, Grecia
Paralia Katerini, Grecia

Hotelul Porto del Sol este situat in sudul statiunii Paralia in zona portului la 200 de metri de plaja Orasul Katerini se afla la 8 km Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 100 de metri de hotel Faciliti hotel Parcare lift restaurant b . . .

Paralia Katerini, Grecia
Olympic Beach, Grecia

Hotelul Parthenon Art 3 este situat la 30 de metri de plaja si la 5 kilometri de orasul KateriniLocalizare situat la 30 de metri de plaja si la 5 kilometri de orasul Katerini . . .

Paralia Katerini, Grecia

Hotelul Avra 2 este situat in centrul statiunii Paralia Katerini chiar langa plaja cu nisip fin Hotelul se afla langa restaurante cafenele baruri si supermarketuri Orasul Salonic se afla la 70 de km Faciliti hotel Parcare in apropiere gratuita Wi . . .

Platamonas, Grecia

Complexul hotelier OLYMPUS THEA este construit mai sus de soseaua nationala ThesalonikAtena un pic mai inainte de Tebi in afara localitatii de la marginea marii Platamonas mai jos de castelul carei poart numele avand o dispunere amfiteatrala cu o ved . . .

Paralia Katerini, Grecia

In Paralia Katerini langa mare la poalele Olimpului a fost construit un hotel contemporan cu scopul de a oferi oaspetiilor nostri cazare in conditii de lux comfort si servicii placute Un proiect original Cosmopolitan Hotel Spa aduce senzatia de un . . .

Leptokaria, Grecia

Hotelul Poseidon Palace este situat in Leptokaria la cateva minute de plaja la 2 kilometri de centru statiunii la 7 kilometri de Castelul Platamon la 16 kilometri de Muntele Olimp si la 20 de kilometri de situl arheologic Dion Construit pe un teren d . . .

Nei Pori, Grecia

Localizare hotelul este situat la 80 m de plaja Facilitati hotel Receptie piscine terasa bar restaurant snack bar room service spalatorie Facilitati camere aer conditionat balcon minibar seif telefon uscator de par Tv satelit . . .

Olympic Beach, Grecia

Hotelul Ouzas 2 este situat in statiunea Olympic Beach pe Riviera Olimpului Hotelul se afla la aproximativ 150 de metri de plaja lata cu nisip auriu a statiunii Facilitati hotel Parcare restaurant bar gradina facilitati pentru persoanele cu dizab . . .

Paralia Katerini, Grecia
Litochorou, Grecia

Hotelul Olympios Zeus 3 este situat in satul Plaka Litohoro la 4 km de orasul Litohoro chiar langa plaja Orasul Katerini se afla la 20 de km orasul Salonic la 89 km iar Aeroportul international Makedonia din Salonic la 118 km Faciliti hotel Parcar . . .

Litochorou, Grecia

Construit la poalele legendarului Munte Olimp si situat pe plaja Dion Palace Resort ofera o combinatie de servicii de inalta calitate cazare excelenta si ospitalitate Prefectura Pieria este o regiune ce combina peisajul de munte cu plajele frumoase e . . .

Paralia Katerini, Grecia

Hotelul Mediterranean Resort este situat in centrul statiunii la 80 de metri de plaja de nisip la 22 de kilometri de Muntele Olimp 24 de kilometri de situl arheologic Dion si la 70 de kilometri de orasul Salonic Facilitati hotel piscina exterioara . . .

Paralia Katerini, Grecia

Hotelul este localizat in centru statiunii Paralia la 150 de metri de mareLocalizare Hotelul este localizat in centru statiunii Paralia la 150 de metri de mare . . .

Paralia Katerini, Grecia

Hotelul Olympus Thalassea este situat in statiunea Paralia Katerini la aproximativ 200 de metri de plaja cu nisip a statiunii Cele mai apropiate restaurante cafenele si supermarketul se afla la doar 50 de metri de hotel Statia de autobuz se afla la 1 . . .

Olympic Beach, Grecia