Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 7 hoteluri

Delta Dunarii, Romania

LocalizareComplexul Delta Paradis este situat pe Canalul Dunavat 1 la o distanta de aproximativ 15 min peena la Lacul Razim Complexul Delta Paradis poate fi accesat numai pe apaDebarcaderul si parcarea Complexului Delta Paradis se afla intre localita . . .

Delta Dunarii, Romania

. . .

Delta Dunarii, Romania

LocalizarePensiunea EDEN este situata in Crisananlocalitate in care se bifurc cel mai adesea majoritatea escapadelor in DeltaDunrii Dotari si facilitatiPensiuneadispune de 10 camere si 2apartamente cu 24 locuri de cazare Fiecarea camer este dotat cu . . .

Delta Dunarii, Romania

Adauga descriere . . .

Delta Dunarii, Romania

LocalizareHotelul plutitor se afla pe bratul Dunarea Veche intre Crisan si Sulina in apropiere de ghiolul Bogdaproste si canalul care duce la localitatea Letea si Padurea Letea in inima DelteiDotari si facilitateLungimea navei este de 3745 m iar lat . . .

Delta Dunarii, Romania

LocalizareLimanul Resort este situat in localitatea Chilia Veche in partea de nord a Deltei Dunarii intrun peisaj uimitor alcatuit in mare parte din specii unicat de copaci flori pasari si pesti Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta D . . .