Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 4 hoteluri

Perigiali, Grecia

Hotelul este situat la 250 m de plaja in statiunea Perigiali la distanta de 16km fata de Lefkada capitala insulei si la doar 1 km fata de Nydri una dintre cele mai importante statiuni ale insulei OPTIONALE Excursii optionale . . .

Perigiali, Grecia

Hotelul este situat la malul marii la 700 de metri de statiunea turistica principala a Nidri la 15 kilometri de Lefkada Town si la 35 de kilometri de Aeroportul din Preveza OPTIONALE Excursii optionale Marele tur a . . .

Perigiali, Grecia

Hotelul este situat la doar 100 de metri de plaja Perigiali la mai putin de 1 km distanta de statiunea Nidri si la mai putin de 16 km fata de orasul Lefkada capitala insulei PROGRAM SEJUR Program sejur Ziua 12 Plecare pe traseul Bucuresti R . . .

Perigiali, Grecia

Situat in Perigiali la 15 km de orasul Lefkada 500 m de Nidri intro zona linistita la 300 m de plajaFacilitati camere TV grup sanitar cu dus aer conditionat mini frigider wifi balcon Localizare Situat in Perigiali la 15 km de orasul Lefkada 500 . . .