Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NASSIMA ROYAL

Sheikh Zayed, Dubai

Descriere

Hotel situat foarte convenabil pe Sheikh Zayed Road, vis a vis de World Trade Center si la 30min pe jos de Dubai Mall si Burj Khalifa. Aeroportul International din Dubai se afla la 8 km. Renovat in 2017, hotelul are shuttle la plaja publica Jumeirah si la malluri, WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays! *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 182 euro/pers, Copil 6-11.99: 92 eur/pers, Copil 0-5.99: gratuit *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!Drinks & Food:
In cadrul hotelului exista restaurante cu specific international.

Localizare:
Hotel situat foarte convenabil pe Sheikh Zayed Road, vis a vis de World Trade Center si la 30min pe jos de Dubai Mall si Burj Khalifa. Aeroportul International din Dubai se afla la 8 km. Renovat in 2017, hotelul are shuttle la plaja publica Jumeirah si la malluri, WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.